Zsiga Edwardnak hívnak, de a gyerekek csak Edunak szólítanak, bár sokszor a felnőttek is. 2006-ban kaptam fényt, azóta foglalkozom napi szinten bűvészmutatványokkal és építgetem műsorom. Nem mintha fontos lenne, de közgazdászként szereztem egyetemi diplomát Pécsett. Kiskoromban színészi pályára szerettem volna lépni, csak hát a népdalok nem mentek, a felvételihez meg kellettek volna. Családommal Székesfehérváron lakom 3 fiúgyermek apukájaként.


 

Az Edu-Show sok-sok bűvészmutatványt tartalmazó, részben beszédes, részben zenés, 40-45 perces látványos előadás. A mutatványok összeállításánál figyelembe veszem a nézők korát, akik lehetnek felnőttek, gyerekek de vegyesen is. Fontos kiemelnem, hogy műsorom 5 éves kor felett ajánlott.

Kis buli

(kb. 20 főig)

Gyerekzsúr, felnőtt zsúr, leánybúcsú,

egyéb kis létszámú rendezvények.

Helyszínnek szinte bármi megfelel: bérelt terem,

nappali, kerthelyiség, de akár a garázs is. Hangtechnikát és hangeffekteket is használok a fergeteges hangulat fokozásához.

Közepes party

(kb. 20-50 főig)

Céges, iskolai, óvodai, egyéb vonatkozású rendezvények.

Használok kihangosítást és épített hátteret is.  

Nagyobb létszám, még nagyobb hangulat.

Nagyszínpad

(kb. 50 főtől)

Ez bármi lehet: Mikulás ünnepség, farsang, gyereknap, nőnap, falunap, stb. Itt is használok kihangosítást, adott esetben épített hátteret, de néhányak sajnálatára anyós eltüntetését, feleség elfűrészelését nem vállalom.

Zsiga Edward

bűvész

 

+36 30 377 9220

zsiga@edward.hu

 

Ha szimpatikus az oldalam és vele együtt én is,

Keressen telefonon, vagy írjon akár hétvégén is!

© Edu-Show 2022. /// Minden jog fenntartva!